PlayStation Plus kopen

Tweede dlc voor Call of Duty: WWII heet The War Machine

Call of Duty: WWII krijgt binnenkort zijn tweede dlc-uitbreiding, zo maakt Activision bekend. De uitbreiding draagt de naam The War Machine en voegt drie nieuwe multiplayermaps toe plus een nieuwe missie die draait om luchtgevechten. Ook komt er een nieuw Nazi Zombies-hoofdstuk.

De drie nieuwe speelvelden dragen de naam Egypt, Dunkirk en V2. Eerstgenoemde speelt zich af tussen de Egyptische pyramides. Spelers vechten in en rond de oude ruïnes van Gizeh met monumenten die je volgens Activision zeker zult herkennen. De tweede nieuwe map draait om de slag om Duinkerke, een belangrijke militaire veldslag uit de Tweede Wereldoorlog. V2 is een raketontwikkelings- en testlocatie in Duitsland, waarbij spelers voornamelijk in korte tot middellange vuurgevechten zullen belanden. In het midden van de map staat een lanceertoren van waaruit je overzicht hebt over het hele speelveld.

Verder voegt de dlc de missie Operation Husky toe, die draait om de Landing op Sicilië in 1943. De bedoeling is om informatie te vergaren over de locaties van gevoelige Duitse doelwitten in de havens van Palermo en Napels. Vervolgens dien je vijandige jagers uit de lucht te schieten zodat geallieerde bommenwerpers vrij baan hebben. Operation Husky is de eerste missie uit Call of Duty: WWII die draait om luchtgevechten.

De dlc The War Machine verschijnt op 10 april voor de PlayStation 4. Later komt de uitbreiding ook beschikbaar voor de Xbox One en pc.

PlayStation Plus kopen