PlayStation Plus kopen

Trailer maakt meer duidelijk over verhaal Red Dead Redemption 2

Rockstar heeft woensdag de derde trailer van Red Dead Redemption 2 gepubliceerd. De twee minuten durende video (en de beschrijving daarvan) gaat dieper in op het verhaal van de aanstaande game.

Het tweede deel van Red Dead Redemption speelt zich af in het jaar 1899, uiteraard in Amerika. Protagonist Arthur Morgan en de Van der Linde-gang hebben zojuist een mislukte overval gepleegd en worden gedwongen om te vluchten. Om te ontkomen aan de jagende federale agenten en premiejagers moet de gang stelen en vechten om zich een weg door het woeste binnenland van Amerika te banen. Daarbij ontstaat een conflict, waarin Arthur moet kiezen tussen zijn eigen idealen en zijn loyaliteit naar de gang.

Read Dead Redemption 2 werd in 2016 aangekondigd en zou eigenlijk in de herfst van 2017 al uitkomen. De game werd uitgesteld naar een onbepaalde datum in de lente van dit jaar, maar ook die releasedatum kon Rockstar niet halen. Nu staat de game gepland voor 26 oktober. Het spel komt uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

PlayStation Plus kopen