PlayStation Plus kopen

Top 10 verwachte PS4 games: 7. Ridge Racer 6. God of War

God of War

Vandaag in de top 10 van verwachte Playstation 4 games: Ridge Racer op nummer 7 en God of War voor de Playstation 4 op nummertje 6.

Ridge Racer

Ridge Racer games zijn altijd al een hoofdbestanddeel geweest van de Playstation sinds haar oprichting. De originele Ridge Racer op de PS1 was een van de eerste titels die consumenten in de handen gehad kunnen hebben op de Plastation. De serie van Ridge Racer gaat dus al ver terug in de tijd.

Ridge Racer Vita werd afgelopen jaar een kolossale flop, maar eerder heeft de game zeker successen gekend. De verwachting is dat Ridge Racer hun imago wil herstellen via een spel op de Playstation 4. De makers van Ridge Racer zouden lering getrokken hebben uit de flop op de PS Vita, waardoor ze nu van plan zijn met verbluffende graphics en auto’s op de proppen te komen op de PS4.

God of War MO

Dit is een beetje het geval van ‘de wens is de vader van de gedachte’. Maar toch is het op grote schaal gedocumenteerd dat Sony’s Santa Monica studio onlangs in tweeen werd verdeeld, met aan één zijde de aan het op handen zijnde God of War: Ascension, en de andere zijde aan een geheim project. Het geheime project is verder niets over bekend, hoewel de game maker David Jaffe aangeeft dat het iets is om zeer enthousiast over te zijn.

Men kan zich niet voorstellen dat dit gewoon zou kunnen zijn om een normale nieuwe productie van het spel. De geruchten zijn dan ook dat het gaat om een nieuwe versie van God of War op de Playstation 4!

PlayStation Plus kopen