PlayStation Plus kopen

The Walking Dead ook naar de PS4?

The Walking Dead, PS4

The Walking Dead werd op de VGA’s uitgeroepen tot de game van het jaar 2012. We kunnen dan ook niet wachten op een tweede seizoen. Het is echter onbekend wanneer dit nieuwe seizoen er aan gaat komen. Talltale Games, ontwikkelaar van de game, heeft gisteren aangegeven dat het mikt op een releasedatum in de herfst van 2014. Het tweede deel van de game zal dan ook op de Playstation 4 verschijnen.

“We zetten in op de herfst van volgend jaar. Of het een next-gen game wordt? Dat is wel waarschijnlijk, maar we hebben nog niet genoeg informatie van Sony om te bepalen of we een PS4 game kunnen gaan ontwikkelen.”

De herfst van 2014, dat is nog erg ver weg voor The Walking Dead liefhebbers. Echter zou een werknemer bij de gameontwikkelaar losgelaten hebben dat Telltale Games nog met een ‘verrassing’ zal komen tussen de release van de twee seizoenen in. Deze game zal dan op onder andere de PC en PS3 uitgebracht worden. Connors, president van de ontwikkelaar, zegt daarover: “Het klopt dat er iets gaande is, we hebben misschien iets wat we snel naar buiten zullen brengen. Het zal een iets ander concept zijn.”

Wordt ongetwijfeld vervolgd..

PlayStation Plus kopen