PlayStation Plus kopen

Sony laat teaser zien van Playstation 4-design

PS4 presentatie

Er is de laatste weken een hoop te doen om het uiterlijk van de Playstation 4. Er werd een video onthult waarin de nieuwe console getoond werd. Hoewel dit filmpje erg geloofwaardig leek, bleek het fake te zijn. Nu komt er eindelijk meer duidelijkheid over het design van de PS4.

Sony heeft inmiddels een eerste officiële teaser vrijgegeven over het design van de Playstation 4. In flitsende beelden zien we de console voorbij komen. Hoewel we kunnen zien dat de PS4 – zoals verwacht – zwart zal zijn, worden we er verder niet veel wijzer van. Wat we wel zien is dat de console van hetzelfde materiaal gebouwd is als de PS3 Slim. Sony heeft bekend gemaakt dat de console op de E3 eindelijk in zijn geheel getoond zal worden. De E3 vindt op 10 juni plaats (in de nacht van 10 juni Nederlandse tijd).

Het moment waarop Sony de bovenstaande teaser van de Playstation 4 heeft vrijgegeven, is slim gekozen. Morgenavond presenteert Microsoft namelijk de nieuwe Xbox. Het is geen nieuws meer dat de twee concurrenten elkaar te lijf zullen gaan om de next-gen strijd te winnen. Wordt het de PS4 of de nieuwe Xbox, wat denk jij?

PlayStation Plus kopen

Tags: ,