PlayStation Plus kopen

Sony kondigt PS4 Pro 500 Million Limited Edition 2TB aan

Sony komt binnenkort met de PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition, zo meldt het bedrijf op de PlayStation Blog. De speciale PS4 Pro-editie wordt uitgebracht ter ere van het passeren van de grens van vijfhonderd miljoen verkochte PlayStation-consoles.

De Limited Edition-console en bijbehorende controller hebben een donkerblauw doorzichtig design, met daarop goudkleurige accenten. Ook de verticale stand, mono-headset, wireless headset en PlayStation Camera worden in deze kleuren uitgebracht. De PS4 Pro 500 Million Limited Edition heeft een harde schijf van 2TB en wordt daarmee de eerste PS4-versie met een harde schijf van die capaciteit.

Releasedatum en verkoopprijs

Van de console, die inclusief controller 499 euro gaat kosten, worden slechts 50 duizend stuks gemaakt. De controller wordt ook los uitgebracht voor een prijs van 64 euro. De releasedatum van beide producten is vastgesteld op 24 augustus. Niet bekend is of de speciale PS4 ook in een bundel met game(s) verkocht gaat worden. De Gold Wireless Headset 500 Million Limited Edition komt pas op 11 oktober uit en gaat 89 euro kosten.

Sony spreekt van een enorme mijlpaal en bedankt ‘de spelers’ voor het bereiken ervan. Het gaat om alle PlayStation-consoles die verkocht werden sinds 1994. Dat zijn dus de PlayStation, PS2, PSP, PS3, PS Vita en PS4 bij elkaar opgeteld.


PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition

Sony PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition 2TB + Dualshock 4 Controller V2

€499,-

Releasedatum: 24-08-2018

Op dit moment zijn er nog geen Nederlandse webshops die deze console aanbieden.


PlayStation Plus kopen