PlayStation Plus kopen

PS4-versie The Pinball Arcade morgen in de PlayStation Store

Pinball Arcade

The Pinball Arcade was in de eerste instantie één van de downloadbare launchgames van de PlayStation 4. Echter werd deze releasedatum niet gehaald en de game uitgesteld naar deze week. PlayStation Blog heeft bekend gemaakt dat de Pinball-game morgen in de PlayStation Store zal verschijnen.

De game bevat meer dan 20 tafels, waarvan 14 digitale replica’s zijn van de beste tafels ooit gemaakt. PlayStation Plus abonnees krijgen 10% korting op de tafels. Ontwikkelaar Farsight Studios heeft bekend gemaakt dat de game op een later moment zal worden uitgebreid met extra tafels.

PlayStation Plus kopen
 1. patrick 20 december 2013 at 11:07

  Beetje veel geld als je het hele spel wil bezitten, 30 euro, voor een flipperkast spelletje is mij te veel

 2. Ruud Miesen 17 december 2013 at 22:21

  Ik verwacht deze maand december toch gratis games en niet zo’n troep.
  Ik vind dat we als PS4 members aardig van achter genomen worden met een kale store en niks noemenswaardig als gratis titel. Battlefield 4 is de enige game die nog te slikken valt, maar daar betaal je dan ook voor.
  Killzone shadowfall was ook niet bijzonder kwa gameplay of verhaal.
  Wordt tijd voor een goeie racegame, en nee geen need for speed want dat is een waardeloze port en niet meer dan dat.

  • Jannus 17 december 2013 at 23:38

   Daar sluit ik me helemaal bij aan!

  • Rubix 18 december 2013 at 07:46

   Als flipper liefhebber vind ik deze game erg gaaf. Het is vet om echt bestaande kasten thuis te hebben, maar dan een stuk goedkoper. De kasten reageren zeer realistisch op de controls. Het zou natuurlijk fijn zijn als ze deze game gratis zouden kunnen aanbieden aan PS-plus abonees