PlayStation Plus kopen

PS4 Reserveren in Nederland is NU mogelijk!

PS4 reserveren

Update
De PS4 is al bij veel retailers (Bol.com, Intertoys, Wehkamp, Nedgame, Game Mania) volledig uitverkocht. Waar kun je de PS4 nog wél reserveren met een gegarandeerde levering op de dag van de release? KLIK HIER om te checken waar de PS4 nog beschikbaar is.

Goed nieuws voor de Playstation 4 liefhebbers die de nieuwe console alvast willen reserveren: De PS4 reserveren in Nederland door middel van een pre order is NU mogelijk! Wacht je liever tot het moment dat de PS4 écht te koop is? Houd dan rond die tijd onze website in de gaten; op de Playstation 4 kopen pagina zullen wij de goedkoopste aanbieders van de console op een rijtje zetten.

[box type=”info”]Klik HIER om te checken waar je de PS4 nog kunt reserveren![/box]

Bol geeft de mogelijkheid om de PS4 alvast te reserveren. De release datum staat nu op 11 november, maar deze wordt aangepast door Bol wanneer de releasedatum officieel bekend is. De officiele releasedatum moet namelijk nog bekend gemaakt worden door Sony. Op de dag dat de Playstation 4 voor het eerst in Nederland te verkrijgen is, zorgt Bol er dus voor dat hij op dezelfde dag bij jou aan de deur geleverd wordt! Ook de prijs die je in eerste instantie betaald bij het reserveren van de PS4 (600 euro), zal later worden aangepast door Bol, wanneer deze officieel bekend is. Het eventueel teveel betaalde bedrag bij de pre order van de PS4 wordt dan uiteraard terugbetaald.

Wij hebben de PS4 alvast gereserveerd. Gaan jullie de console ook reserveren?

PlayStation Plus kopen