PlayStation Plus kopen

PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met FIFA 19

Onderstaande PS4-bundels met FIFA 19 zijn te koop:

Aanbieding
PS4-bundel FIFA 20 Slim

PS4 Slim (500GB) + FIFA 20 met 2 controllers

Sony PlayStation 4 Console Slim 500GB + 2 Wireless Dualshock 4 Controllers + FIFA 20 + FUT-voucher + 14 dagen PS Plus – PS4 Pakket

Tijdelijk uitverkocht


Aanbieding
PS4-bundel FIFA 20 Slim

PS4 Slim (500GB) + FIFA 20 met 2 controllers

Sony PlayStation 4 Console Slim 500GB + 2 Wireless Dualshock 4 Controllers + FIFA 20 + FUT-voucher + 14 dagen PS Plus – PS4 Pakket

Tijdelijk uitverkocht


Xbox One S console 1TB All-Digital + FIFA 20 + Forza Horizon 3 + Sea of Thieves + Minecraft

Xbox One S console 1TB All-Digital + FIFA 20 + 3 games

Xbox One S console 1TB All-Digital + FIFA 20 + Forza Horizon 3 + Sea of Thieves + Minecraft – Xbox One aanbieding

Let op: Volledig digitale console zonder disc drive!

€239,-

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis


Update over FIFA 19-bundels

Update 25-09-2018: Ondanks dat er officiële FIFA 19-bundels door Sony werden aangekondigd, bieden de Nederlandse webshops die niet aan. In plaats van een officiële bundel is er gelukkig wel een aanbieding, waarbij je de PS4 Slim 1TB met 2 controllers en het FIFA 19-spel ontvangt. Voor PS4 Pro-versies is de Nederlandse consument (voorlopig) aangewezen op buitenlandse webshops.

Wat zijn de verwachtingen rondom FIFA 19 PS4-bundels en aanbiedingen bij release?

EA Sports kondigde FIFA 19 officieel aan op de E3 2018. Voorafgaand aan de onthullingstrailer was het PlayStation-logo te zien. Dat duidt erop dat Sony ook voor komende FIFA-editie een exclusieve deal heeft met de uitgever van de populaire voetbalgame. Een dergelijke overeenkomst geeft Sony het recht officiële PlayStation 4-bundels van FIFA 19 uit te geven.

Op 15 augustus 2018, ruim een maand voor de release van de game, werden maar liefst zes verschillende officiële bundels aangekondigd. Het gaat om de volgende pakketten:

 • 1TB PS4 Slim Champions Edition Bundel (drie dagen eerder toegang):
  Inclusief DualShock 4 Wireless Controller en FIFA 19 Champions Edition
 • 1TB PS4 Slim Bundel:
  Inclusief DualShock 4 Wireless Controller en FIFA 19 Standard Edition
 • 1TB PS4 Slim Bundel met twee controllers:
  Inclusief 2x DualShock 4 Wireless Controller en FIFA 19 Standard Edition
 • 500GB PS4 Slim Bundel:
  Inclusief DualShock 4 Wireless Controller en FIFA 19 Standard Edition
 • 500GB PS4 Slim Bundel met twee controllers:
  Inclusief 2x DualShock 4 Wireless Controller en FIFA 19 Standard Edition
 • 1TB PS4 Pro Bundel:
  Inclusief DualShock 4 Wireless Controller en FIFA 19 Standard Edition

Het is overigens niet zeker dat al deze pakketten ook daadwerkelijk in Nederland verkocht worden. Vaak kiezen Nederlandse retailers uit een selectie van het beschikbare aanbod. Dat betekent dat de 500GB-versies van de bundel mogelijk niet in ons land op de markt komen. De verkoopprijs is ook nog niet bekend. Deze zal een aantal weken voor release bekend worden.

Officieel aangekondigde PS4 bundel FIFA 19 met 2 controllers

Drie verschillende edities, waaronder Champions Edition

FIFA 19 verschijnt wereldwijd op 28 september 2018. Dat geldt voor de standaardversie van de game. De cover daarvan wordt gesierd door superster Cristiano Ronaldo. EA heeft daarnaast twee speciale versies van het spel aangekondigd: de Ultimate Edition en de Champions Edition. De twee extra edities verschijnen drie dagen eerder en geven toegang tot extra content. Ronaldo wordt op de cover van de extra edities geflankeerd door Neymar Jr. De verschillen tussen de edities worden in onderstaand overzicht uiteengezet:

FIFA 19

FIFA 19 Ultimate Edition

FIFA 19 Champions Edition

Drie dagen eerder toegang Drie dagen eerder toegang
FIFA 19 Standard
FIFA 19 Ultimate Edition
FIFA 19 Champions Edition
Tot vijf Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten Tot twintig Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten Tot veertig Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten
Special Edition FUT-tenues Special Edition FUT-tenues Special Edition FUT-tenues
Cristiano Ronaldo leenspeler (7 duels) Cristiano Ronaldo leenspeler (7 duels) Cristiano Ronaldo leenspeler (7 duels)
Neymar Jr. leenspeler (7 duels) Neymar Jr. leenspeler (7 duels)
Champions League-speler naar keuze (rating 80-83) Champions League-speler naar keuze (rating 80-83)

Champions League-toevoeging

De belangrijkste vernieuwing in FIFA 19 is de toevoeging van de UEFA Champions League, het belangrijkste toernooi in clubvoetbal. EA Sports heeft de rechten verworven om het prestigieuze miljardenbal toe te mogen voegen aan zijn game. Die rechten waren in handen van de concurrent, het Pro Evolution Soccer van Konami. Naast de Champions League zullen ook de UEFA Europa League en Super Cup speelbaar zijn in FIFA 19. De toernooien zullen geïmplementeerd worden in verschillende speltypen, waaronder Aftrap, Carrière en The Journey. Daarnaast komen er contentupdates voor Ultimate Team. Vermoedelijk bestaan die updates bijvoorbeeld uit In Form-kaarten van spelers die goed gepresteerd hebben in de real life Champions en Europa League.

Er komt daarnaast een compleet aparte modus voor de Champions League. Daarin kun je het volledige toernooi spelen met alle deelnemende teams, van de groepsfase tot aan de finale. De eindstrijd vindt plaats in het Estadio (Wanda) Metropolitano, het stadion van Atlético Madrid. Ook de bekende Champions League-hymne zit in de game. EA heeft de wereldberoemde componist Hans Zimmer ingehuurd om een remix te maken van de bekende tune.

Vernieuwingen in gameplay

Zoals elk jaar worden kleine verbeteringen aangebracht aan de FIFA-serie. De belangrijkste gameplayupdate die EA aankondigt is de manier waarop spelers de bal aannemen. Het vernieuwde Active Touch System zou je meer controle, bewegingsvrijheid en creativiteit met betrekking tot aannames moeten geven. Je kunt voor het eerst schijnaannames uitvoeren, of de bal direct omhoog tikken zodat je een volley kunt uitvoeren. Ook zullen er spelers zijn die skillaannames kunnen uitvoeren. Zo kun je met Neymar de bal op zijn karakteristieke manier achter het standbeen aannemen.

Ook op tactisch gebied worden wijzigingen doorgevoerd. Dynamic Tactics moet meer vrijheid geven om tactische systemen te ontwikkelen, waarbij je de mentaliteit en aanvallende en verdedigende speelstijl volledig zelf kunt bepalen. Verder worden 50/50 Battles geïntroduceerd, waardoor een duel om de bal minder willekeurig wordt beslist dan voorheen. De rating voor duelkracht van spelers en de vaardigheid van degene die achter de controller zit gaan een belangrijkere rol spelen. Met het nieuwe Timed Finishing wordt timing tijdens het afmaken belangrijker dan ooit. Ook Real Player Motion Technology, waarvoor de echte bewegingen van onder andere Ronaldo zijn geregistreerd, wordt geüpdatet. Daardoor is de manier waarop spelers bewegen weer realistischer geworden.

Cristiano Ronaldo Real Player Motion Technology

The Journey in FIFA 19

EA heeft bekendgemaakt dat The Journey ook in FIFA 19 zijn opwachting maakt. Het wordt wel het laatste hoofdstuk van het verhaal van Alex Hunter. Daarmee zal een einde komen aan een trilogie, want The Journey werd geïntroduceerd in FIFA 17. De ultieme missie van Alex Hunter is dit jaar om – hoe kan het ook anders – de Champions League in de wacht te slepen.


FIFA 19 Demo

Zoals elk jaar zal EA een demo uitbrengen van de nieuwe FIFA, waarin je een korte wedstrijd kunt spelen met een aantal geselecteerde teams. Het is echter nog niet duidelijk wanneer de demo uitkomt, want die is nog niet officieel aangekondigd.


Player ratings

De grote vraag de laatste tien jaar is: wordt Cristiano Ronaldo of Lionel Messi de beste speler in de game? De laatste twee jaar was die eer voorbehouden aan eerstgenoemde. Mogelijk heeft het feit dat Messi sindsdien niet meer op de FIFA-cover staat daar iets mee te maken, maar de Argentijnse ster van FC Barcelona kende een goed seizoen. De vraag is wie van de twee nu de beste voetballer is volgens EA. Of misschien kan Neymar zich met een geweldig WK wel beloond zien worden met de beste player rating in FIFA 19.

PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met FIFA 19
5 (100%) 2 votes