PlayStation Plus kopen

PS4 bundel met Assassin’s Creed IV: Black Flag bevestigd

Bundel AC4

Bundel AC4

Een bundel met Watch Dogs of The Crew zat er voorlopig niet in, omdat beide games door Ubisoft zijn uitgesteld naar 2014. Sony en Ubisoft hebben daarom een andere bundel gelanceerd, namelijk een PS4 bundel met Assassin’s Creed IV: Black Flag. Dat heeft Ubisoft vandaag via een persbericht bekend gemaakt. Tevens heeft men bovenstaande afbeelding van de bundel vrijgegeven.

De bundel zal een PS4-console bevatten, één controller en natuurlijk de game Assassin’s Creed IV: Black Flag. De bundel zal binnenkort in het Verenigd Koninkrijk lanceren. Of de bundel ook op korte termijn naar Nederland komt, is nog niet duidelijk. Ook over de prijs van deze bundel is nog niets bekend.

We verwachten snel meer informatie over de PS4 bundels in Nederland te krijgen, aangezien de PS4 over iets meer dan drie weken in release gaat. Eerder maakte Bol.com al bekend, dat men pas ná de release bundels zal gaan aanbieden, en men eerst alle mensen met een pre order een PS4 uit gaat leveren. Gezien de beperkte voorraad van de PS4, kan het dus nog wel even duren voordat we PS4 bundels kunnen gaan bestellen. Wanneer dit in Nederland mogelijk is, plaatsen wij dat direct op onze PS4 bundels-pagina.

PlayStation Plus kopen