PlayStation Plus kopen

PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met Call of Duty: WW2

FIFA 18 Ronaldo Edition

Call Of Duty: WWII

Uitgever: Activision

Vandaag besteld, morgen in huis


PS4-bundel Call of Duty: Black Ops 4

PS4 Slim (1TB) + Call of Duty: Black Ops 4 + Extra Controller

Sony PlayStation 4 Console Slim 1TB + 2 Wireless Dualshock 4 Controllers + Call of Duty: Black Ops 4 – PS4 Bundel

€369,95

Levertijd: 2-3 werkdagen


Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 - Specialist Edition

Call of Duty: Black Ops 4 – Specialist Edition

Bevat naast de game de volgende digitale extra’s: een gesture, emblem, sticker, calling card en 1100 Call of Duty Points

Uitgever: Activision

Release op: 12-10-2018


PS4-bundel Call of Duty: WW2

PS4 Slim (1TB) Limited Edition + Call of Duty: WWII + FIFA 18

Sony PlayStation 4 Console Slim Limited Edition 1TB (Camo) + 1 Wireless Dualshock 4 Controller (Camo) + Call of Duty: WWII (+ Extra content: Divisions Pack, Nazi Zombies Pack en Weapon Unlock Token) + FIFA 18 – PS4 Bundel

Uitverkocht

Niet meer leverbaar


PS4-bundel Call of Duty: WW2

PS4 Slim (1TB) Limited Edition + Call of Duty: WWII

Sony PlayStation 4 Console Slim Limited Edition 1TB (Camo) + 1 Wireless Dualshock 4 Controller (Camo) + Call of Duty: WWII + Extra content: Divisions Pack, Nazi Zombies Pack en Weapon Unlock Token – PS4 Bundel

Uitverkocht

Niet meer leverbaar


Welke PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met CoD: WW2 komen er?

Omdat Sony en Activision een overeenkomst hebben gesloten, verschijnen van de grootste Activision-titels officiële PlayStation 4-bundels. Dat geldt ook voor Call of Duty: WW2, waarvan minimaal twee officiële aanbiedingen verschijnen. Sony kondigde reeds de bundel aan met de PlayStation 4 Slim Limited Edition in Green Camouflage-stijl, en een met de PS4 Pro. Mogelijk komen daar nog andere bundels bij.


Call of Duty: WWII setting en release

Met Call of Duty: WW2 gaat uitgever Activision terug naar de roots van de franchise. Na jaren van futuristische Call of Duty-games speelt de nieuwe game zich af in het verleden, meer specifiek in de Tweede Wereldoorlog. Belangrijkste verschil met de meest recente Call of Duty’s is dan ook dat het bij WW2 weer gaat om “boots-on-the-ground“-gameplay. De game is ontwikkeld door de studio Sledgehammer Games, dat voor het laatst in 2014 een CoD-game uitbracht (Advanced Warfare). De releasedatum van de game is vastgesteld op 3 november 2017. Het spel verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.


Multiplayer details

De belangrijkste en meestgespeelde modus uit Call of Duty: WW2 is de multiplayer. In online games worden spelers willekeurig ingedeeld bij de Geallieerden of de Asmogenheden. Spelers van de Geallieerden kunnen spelen als soldaat van de Amerikanen, Britten of Fransen, terwijl je bij de Asmogendheden automatisch speelt als een Duitse militair. Je kunt dus niet als Japanse of Italiaanse soldaat spelen.

Het create-a-class systeem dat normaal wordt gehanteerd in Call of Duty-games is voor WW2 op de schop gegaan. In plaats daarvan werkt de game met vijf verschillende Divisions: Infantry, Airborne , Mountain, Armored en Expeditionary. Elke Division heeft zijn eigen soort wapens, training (de nieuwe perks) en een eigen unieke attachment. De bedoeling van de ontwikkelaars met deze verandering is om meer focus te leggen op teamwork en tactiek, omdat je je team kunt uitbalanceren met verschillende Divisions.

WW2 bevat ook de modus Headquarters, die als ‘sociaal middelpunt’ in de game moet dienen. De modus speelt zich af op Omaha Beach in Normandië, drie dagen na D-Day. De Geallieerden hebben het strand terug in handen genomen en aldaar hun basis opgezet. Je kunt tegelijkertijd met 48 spelers in een Headquarters-lobby zitten en daar verschillende activiteiten uitvoeren. Zo kun je er loot boxes openen, is er een schietbaan waar je je schietvaardigheden kunt bijspijkeren, en is er een plek om 1 tegen 1-duels uit te vechten (en die van anderen te bekijken).

Overigens neemt WW2 ook afscheid van de final killcam, waarin je normaal de laatste kill van een potje ziet. In plaats daarvan zie je de volgens de game meest indrukwekkende kill uit de match. Dat geldt voor alle modi op Search en Destroy na.

Nazi Zombies

Zoals inmiddels gebruik in de franchise bevat ook WW2 een Nazi Zombies-modus, met zijn eigen originele verhaallijn die gesitueerd is in een alternatieve geschiedenis en losstaat van de normale campaign. De co-op multiplayermodus speelt zich af in het Duitse dorpje Mittelburg, waar de nazi’s proberen een onoverwinnelijk leger van zombies en monsters te scheppen door middel van experimenten die betrekking hebben op necromantie (een methode van voorspelling waarbij getracht wordt te communiceren met de doden). Bekende acteurs als David Tennant (Dr. Who), Elodie Young (Daredevil), Udo Kier (Blade), Kathryn Winnick (Vikings) en Ving Rhames (Pulp Fiction) maken hun opwachting in de modus.

Campaign

Ook de singleplayer campaign is aanwezig in Call of Duty: WW2. De modus focust zich op de periode 1944-1945, op het moment dat de Geallieerden steeds dichterbij de overwinning op de Duitsers kwamen. Je komt terecht in diverse bekende historische veldslagen, waaronder de Invasie van Normandië (D-Day), de Bevrijding van Parijs, de Slag om Aken, de Slag om het Hürtgenwald en de Slag om de Ardennen.

Je speelt tijdens de campagne voornamelijk als twee Amerikaanse soldaten, te weten Private Ronald “Red” Daniels en zijn beste vriend Private First Class Robert Zussman. Overige speelbare karakters zijn onder andere Rousseau, een vrouwelijke leider van de Franse verzetsbeweging Maquis, en Majoor Arthur Crowley, een Britse Special Operations Executive-officier.

In de campagne van WW2 zul je voor het eerst in de Call of Duty-historie niet automatisch herstellen van verwondingen. In plaats daarvan ben je aangewezen op de medische staf van je leger, die je kunnen voorzien van eerste hulp-pakketten. Ook kunnen je squad leden je voorzien van nieuwe munitie. In sommige delen van de campagne krijg je de mogelijkheid om voertuigen te besturen.

PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met Call of Duty: WW2
4.56 (91.11%) 9 votes