PlayStation Plus kopen

EA topman spreekt over de Playstation 4

Volgens de topman van EA games zal de nieuwe Playstation 4 op zijn vroegst met de Kerst in de schappen te vinden zijn. In het geval van Fifa wordt verwacht dat pas in de zomer van 2014 de eerste game uitgebracht zal worden voor de PS4, evenals andere games waarin het sportseizoen rond de Kerst halverwege is.

Een belangrijk weetje volgens de EA topman (Jorgensen), is dat de consoles niet ‘backwards compatible’ zullen zijn, wat inhoudt dat de PS3 spellen niet af te spelen zijn op de Playstation 4. Dit betekent dat mensen exclusief voor de Playstation 4 nieuwe games zullen moeten gaan kopen.

Playstation 4 games alleen nog online te koop.

Andere verwachtingen die hij uitspreekt zijn dat hij denkt dat er meer verbindingen zullen komen tussen tablets en smartphones. Op welke manier hij dat bedoelt is niet duidelijk. Voor de Playstation 4 geldt dat er wellicht gebruik wordt gemaakt van bepaalde ‘Clouds’ waar data van gebruikers opgeslagen kan worden. Ook dit zal de connectiviteit tussen gebruikers ten goede komen. Bovendien is de verwachting dat de games niet meer ‘fysiek’ te kopen zijn. Playstation 4 games zullen alleen nog online te koop zijn waardoor de handel tussen tweedehands Playstation 4 games niet mogelijk is. Of dit inderdaad het geval gaat zijn, zal de komende weken moeten uitwijzen. Op 20 februari staat er een presentatie van Sony op de agenda, waarin de nieuwe Playstation 4 waarschijnlijk aan de wereld wordt voorgesteld.

PlayStation Plus kopen