PlayStation Plus kopen

‘Playstation 4 krijgt een prijs van 350 euro’

PS4 Kopen

De Playstation 4 gaat volgens The Times een prijs van 350 euro krijgen. Hiermee zou de PS4 een stukje goedkoper in de schappen liggen dan de gamers verwacht hadden. The Times zegt dat het zijn informatie uit de game-industrie heeft weten te bemachtigen en dat ze documenten van Sony onder ogen hebben gezien. » Playstation 4 Prijs

Met het relatief lage prijskaartje wil Sony de huidige PS4 gebruikers stimuleren om direct de nieuwe console te gaan kopen. Mocht het gerucht waar zijn, dan zal de nieuwe Playstation maarliefst 250 euro minder kosten dan de Playstation 3 in 2005 kostte bij zijn release. Dit grote verschil is opvallend te noemen. Het lijkt dat Sony geleerd heeft van die periode: De Xbox was toentertijd populairder dan de Playstation 3, vanwege de hoge prijs van de console van Sony. Bij een later zakkende prijs werd de Xbox overigens weer geheel ingehaald qua verkoop prijzen. Nu lijkt Sony direct de marktleider te willen worden met hun nieuwste vlaggenschip. Daarnaast is de prijs van de PS4 exact dezelfde prijs als dat de Nintendo Wii U Premium. Hiermee kan Sony dus direct concurreren.

Aanstaande woensdag zal waarschijnlijk duidelijk worden wat de Playstation 4 definitief gaat kosten. Dan zal naar alle waarschijnlijkheid de PS4 onthult gaan worden.

PlayStation Plus kopen