PlayStation Plus kopen

PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met FIFA 20

Op 8 juni 2019 maakte Electronic Arts de releasedatum van FIFA 20 bekend. De voetbalgame verschijnt op 27 september voor in ieder geval de PlayStation 4, Xbox One en pc. Uitgever EA gaf daarbij in de onthullingstrailer de eerste nieuwe modus weg: VOLTA Football. In deze modus draait het om voetbal op straat, kleine veldjes of op een zaalondergrond, waarbij de teams bestaan uit drie, vier of vijf spelers.

Deze pagina wordt aangevuld met meer informatie, zodra EA meer details bekendmaakt.

Wat zijn de verwachtingen rondom FIFA 20 PS4-bundels en aanbiedingen bij release?

Op dit moment is officieel nog niets bekend over PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met FIFA 20. De ervaring uit voorgaande jaren leert ons wel een aantal dingen: sinds de release van de PS4 eind 2013 kwamen er telkens pakketten met de nieuwste FIFA op de markt. De verwachting van PlayStation4Club.nl is dan ook dat dat dit jaar niet anders zal zijn.

Waarschijnlijk verschijnen er bundels met zowel de PlayStation 4 Pro als Slim, met de optie voor 1 of 2 controllers. Er komen vermoedelijk ook speciale uitgaves van FIFA 20, die mogelijk gebundeld worden met de console. Vorig jaar gebeurde dat niet, maar Sony en EA gaven wel speciale FIFA 18 Ronaldo Edition-bundels uit. Het is wel al zeker dat FIFA 20 ook verschijnt als Ultimate en Champions Edition.

Nieuwe modus: VOLTA Football

Nieuw dit jaar is de modus VOLTA Football. Volgens EA Sports brengt VOLTA Football het spel ‘terug naar de straten met hun authentieke cultuur, creativiteit en stijl van het spel gespeeld door kleine teams op straten, veldjes en zaalondergronden over de hele wereld’. Je kunt je eigen speler creëren, je eigen outfit bepalen en vervolgens wedstrijden spelen in bijvoorbeeld een Londense kooi, Amsterdamse onderdoorgang of een dak in Tokyo.

Je kunt spelen in verschillende spelformaten met teams bestaande uit drie (zonder keeper), vier of vijf spelers, met of zonder muren. Ook kun je professioneel zaalvoetbal spelen. Er komen vier verschillende modi:

  • VOLTA Kick-Off: Neem je favoriete professionele teams mee naar de straat en strijd op verschillende locaties en in diverse formats. Zo kun je bijvoorbeeld Real Madrid-Atlético Madrid spelen in de straten van de Spaanse hoofdstad, of Chelsea tegen Tottenham Hotspur in een Londense kooi.
  • VOLTA World: Bouw je eigen VOLTA team door het spelen van single player wedstrijden tegen door de community gecreëerde selecties in een variëteit aan formats en op diverse locaties. Als je een wedstrijd wint, mag je een speler van de tegenstander kiezen en overnemen om zo je team op te bouwen, waarbij je let op zowel skills als chemistry.
  • VOLTA Story: Neem je speler mee door de storymodus, waarbij je verschillende legendes uit het straatvoetbal tegenkomt. Verdien beloningen, pas je speler aan en rekruteer voor je team, met als hoogtepunt het VOLTA Wereldkampioenschappen-toernooi in Buenos Aires.
  • VOLTA League: De online modus van dit nieuwe onderdeel in FIFA, vergeijkbaar met het bekende Seasons/Seizoenen. Speel je een weg naar de hoogste divisie met de online VOLTA League. Je wordt gekoppeld aan een andere online speler, waarbij overwinningen leiden tot promotie naar een hogere divisie.

Wie wordt de coverstar van FIFA 20?

Op moment van schrijven is nog niet bekend wie de cover van FIFA 20 siert. Gedurende de levensloop van FIFA 19 deed EA iets opvallends: hoewel Cristiano Ronaldo de cover sierde, werd halverwege de merchandise aangepast en was de frontman opeens Neymar, geflankeerd door Kevin de Bruyne en Paulo Dybala.

Het ligt voor de hand om te denken dat EA voor komende editie Neymar op het oog heeft als coverstar, maar de Braziliaanse ster is momenteel in opspraak vanwege een vermeende verkrachtingszaak. Mogelijk brengt dat de uitgever van de game nog op andere gedachten.

PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met FIFA 20
5 (100%) 1 vote