PlayStation Plus kopen

PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met Call of Duty: Black Ops 4

Onderstaande PS4-bundels met Call of Duty: Black Ops 4 worden verwacht:

Komen er PS4-bundels en aanbiedingen van Call of Duty: Black Ops 4 bij release?

Sony en Activision, uitgever van Call of Duty: Black Ops 4, gaan vaak samenwerkingsverbanden aan als het gaat om PS4-bundels. Zo verscheen van voorganger Black Ops 3 zelfs een Limited Edition console. Ook andere Activision-games als Destiny en Crash Bandicoot kregen eerder officiële PS4-bundels. Het lijkt er nu echter op dat er geen officiële aanbiedingen komen voor Black Ops 4. Een aantal weken voor de release van de game hebben Sony en Activision namelijk nog niets bekend gemaakt over mogelijke pakketten.

PlayStation 4 Club komt binnenkort wél met een eigen bundel, die bovenstaand al wordt aangekondigd. Het pakket bevat een PS4 Slim met harde schijf van 1TB, twee DualShock 4 Controllers en de game. De verkoopprijs wordt begin oktober bekend. Dan start ook de pre-order.

Meer boots on the ground- en tactische gameplay

In voorgaande Call of Duty-games, waaronder Infinite Warfare en Black Ops 3, was het mogelijk om je met jetpacks, hoge sprongen of walljumps voort te bewegen door de maps. Het kwam Activision op veel kritiek te staan, en de tegenvallende verkopen van de laatste Call of Duty-games hebben er waarschijnlijk toe geleid dat ontwikkelaar Treyarch kiest voor meer boots on the ground-gameplay.

Enkele elementen uit de laatste COD’s zitten er nog wel in. Zo kun je nog steeds sliden en bunnyhops maken, maar walljumps zijn uit de game. De multiplayermaps zijn klein en hebben de kenmerkende verdeling in drie lanes, wat in de vele gangetjes tot razendsnelle gameplay leidt.

Verder introduceert Treyarch een nieuw helingsmechanisme, waarbij de speler zichzelf kan recoveren. Door de langere time-to-kill in Black Ops 4 is dit mechanisme van invloed op de tactische gameplay. Een ander tactisch element dat toegevoegd wordt is de komst van tien Specialists. Zij hebben allemaal een speciale vaardigheid die van pas kan komen in het gevecht.

Ook is veel aandacht besteed aan de wapens in de game. Die zouden meer gewicht en punch hebben dan in voorgaande Call of Duty’s. Ook zijn de ontwikkelaars druk geweest met het realistisch maken van het geluid van de geweren.

Geen campaign, wél Battle Royale

Voor het eerst in de historie van de franchise krijgt Call of Duty geen campagnemodus. In plaats van de single player introduceert Activision een battle royale-modus, genaamd Blackout. Daarin beland je met maximaal tachtig spelers in de grootste map uit de Call of Duty-historie en the last man standing is uiteraard de winnaar. Bekende maps als Nuketown Island, Hydro Dam en Fracking Tower maken onderdeel uit van de Blackout-map. Er zijn heuvels, rotsachtige heuvels, rivieren, gebouwen met deuren en ramen, velden met groen en veel bomen.

PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met Call of Duty: Black Ops 4
5 (100%) 1 vote