PlayStation Plus kopen

‘Multiplayer Playstation 4 vs telefoon of tablet wordt mogelijk’

Volgens de Wall Street Journal zal het mogelijk zijn om de Playstation 4 te gebruiken om in multiplayermodus het op te nemen tegen gamers met een telefoon (smartphone) of tablet. Dit melden anonieme bronnen tegenover de krant. Welke telefoons en tablets tegen de PS4 zullen gaan gamen wordt niet bekend gemaakt. Het meest voor de hand ligt dat het mogelijk zal zijn om tegen de PS Vita gamers te spelen.

Eerder verspreidde de krant al de geruchten dat de nieuwe console van Sony een touchscreen op de controller zal hebben, en dat het PS3 games kan gaat streamen via Gaikai. De krant gaf verder aan er zeker van te zijn dat de nieuwe PS4 gepresenteerd gaat worden op 20 februari. Dit zal om 0:00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden, in de nacht van woensdag op donderdag.

De Britse Wall Street Journal schrijft verder dat de definitieve prijs van de Playstation 4 nog niet bekend wordt bij de presentatie van Sony. Eerder gingen er geruchten dat de PS4 zo’n 320-350 euro zal gaan kosten. De reden voor het feit dat Sony wacht met het bekend maken van de prijzen van de Playstation 4 zouden zijn dat het bedrijf eerst wil wachten op het moment dat Xbox en Microsoft hun nieuwe consoles onthullen.

PlayStation Plus kopen