PlayStation Plus kopen

Minder Playstation 4 ontwikkelaars dan gedacht

Playstation 4 Pre Order

Bij de onthulling van de nieuwe console van Sony maakte het bedrijf bekend dat er maarliefst 149 ontwikkelaars bezig waren met nieuwe gametitels voor de Playstation 4. Daarvan waren er 53 Europees. Dit blijkt echter niet helemaal te kloppen. Niet 53, maar 28 studio’s in Europa zijn bezig met het ontwikkelen van games voor de PS4.

Enkele bedrijven, zoals Criterion Games en Mojang, zijn van de lijst af gehaald. Waarbij Mojang’s directeur overigens aan heeft gegeven nog helemaal geen beslissingen genomen te hebben over het ontwikkelen van games voor de nieuwe Playstation. Ook andere bedrijven zouden hebben gezegd op de lijst te staan terwijl ze nog geen beslissingen hebben genomen over het ontwikkelen van nieuwe games.

Er is ook goed nieuws. Namelijk dat Sumo Digital aan de lijst van ontwikkelaars is toegevoegd. Van deze studio gingen eerder al de geruchten dat ze met Little Big Planet 3 bezig zijn.
Gelukkig is er ook goed nieuws, Sumo Digital is aan de onderstaande lijst toegevoegd, van deze studio ging al eerder het gerucht dat ze aan LittleBigPlanet 3 werken (zie afbeelding).

De lijst van ontwikkelaars die bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe Playstation 4 games:

– 2K Games
– Avalanche Studios
– Blitz Games Studios
– Bohemia Interactive
– CD Projekt RED
– Ninja Theory Ltd
– Nixxes Software BV
– Paradox Interactive
– Climax Studios
– Creative Assembly
– Codemasters
– Deep Silver
– Hello Games
– IO Interactive
– Just Add Water (Developments), Ltd.
– keen games
– Team 17 Digital LTD
– TT Games
– Yager
– Zen Studios
– Lucid Games Ltd
– MercurySteam
– Rebellion
– Splash Damage
– Stainless Games Ltd
– Starbreeze Studios
– Sumo Digital

PlayStation Plus kopen