PlayStation Plus kopen

Launch trailer Battlefield Hardline toont diversiteit in gameplay

Over negen dagen is de release van Battlefield Hardline en daarom vond Visceral Games het hoog tijd voor een heuse launch trailer. Begeleid door de muziek van Imagine Dragons toont de ontwikkelaar in een twee minuten durende video zowel single als multiplayer actie van de aanstaande shooter.

Visceral geeft aan zich de kritieken op de bèta te hebben aangetrokken. Zo is zwaar wapentuig minder prominent aanwezig en moet deze door de speler zelf uit de kofferbak van een auto worden gehaald of opgeraapt worden op zogenaamde battle-pickups in het level. Uit de trailer valt verder op te maken dat de strijd tussen criminelen en politieagenten er een zal zijn met explosies en spectaculaire achtervolgingen. Strategie is eveneens een belangrijke factor in Battlefield Hardline.

Eerder kwam al naar buiten dat Hardline op de PlayStation 4 in 900p zal draaien, terwijl de Xbox One-versie een resolutie van 720p heeft. Daarmee wordt de eerder gemaakte belofte van 1080p gebroken, maar de game zal wél in 60 fps draaien.

PlayStation Plus kopen