PlayStation Plus kopen

Just Cause 4 introduceert verwoestende tornado’s en zandstormen

Square Enix heeft op de E3 2018 nieuwe beelden laten zien van Just Cause 4. De uitgever legt in de video de nadruk op de belangrijkste toevoeging aan de franchise: extreme weersomstandigheden.

Zo zie je in de trailer een verwoestende tornado, die voertuigen de lucht in slingert en hele bruggen omver blaast. Daarnaast kun je in de game te maken krijgen met blikseminslag en sneeuw- en zandstormen. Het extreme weer moet de gameplay van Just Cause een extra dimensie geven.

Ook Just Cause 4 beschikt over een enorme open wereld, waarin je met Rico Rodriguez kunt doen en laten wat je wilt. Er worden nieuwe voertuigen geïntroduceerd, waaronder transportvrachtwagens, jetski’s, kleine straaljagers en bulldozers.

Ook de tegenstand die je van de AI kunt verwachten zal zwaarder zijn en de combat is verbeterd. De enemies zijn slimmer en uitgerust met unieke vaardigheden. Zo is te zien hoe een van de vijanden zichzelf onzichtbaar kan maken. Verder maken de karakters gebruik van schilden om zich te verdedigen.

Just Cause 4 komt op 4 december uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

PlayStation Plus kopen