PlayStation Plus kopen

Is VOLTA Football in FIFA 20 de moeite waard? Bekijk de gameplaybeelden!

Bij de aankondiging van FIFA 20 richtte EA Sports de aandacht vooral op de nieuwe modus: VOLTA Football. Daarbij speel je FIFA-wedstrijden niet in een voetbalstadion, maar in een straatvoetbalsetting. Dinsdag gaf EA de eerste beelden vrij van de storymodus in VOLTA Football, maar het korte filmpje laat nog geen echte gameplay zien.

Interessanter zijn waarschijnlijk de gameplaybeelden: hoe ziet het straatvoetbal in FIFA 20 eruit en hoe speelt het? In onderstaande video wordt een wedstrijd gespeeld van vijf tegen vijf met Real Madrid- en Borussia Dortmund-spelers. In dit geval wordt gespeeld op een zaalondergrond, maar je kunt ook spelen op straat.

VOLTA Football is aangekondigd in vier verschillende modi: Kick-Off, World, Story en League. In eerstgenoemde modus kun je snel een ‘vriendschappelijke’ wedstrijd spelen tegen de CPU of een (offline) vriend. In VOLTA World bouw je je eigen team, waarbij je een speler van de tegenstander kunt overnemen als je die weet te verslaan. De Story-modus is de verhaalmodus en de vervanger van The Journey uit eerdere FIFA-edities, terwijl je League de online modus is, vergelijkbaar met het bekende Seasons/Seizoenen.

Bekijk de officiële storytrailer:

FIFA 20 is nu te pre-orderen bij onze partners:

FIFA 20 cover

FIFA 20

Uitgever: Electronic Arts

Vanaf 59,99

Release op: 27-09-2019


FIFA 20 Champions Edition cover

FIFA 20 Champions Edition

Uitgever: Electronic Arts

Pre-order en ontvang: 3 dagen eerder toegang, tot 12 zeldzame goud-pakketten, leenicon-spelerkeuze & special edition FUT-tenues

Vanaf 89,99

Release op: 24-09-2019


PlayStation Plus kopen