PlayStation Plus kopen

FIFA 19-ratings: Messi en Ronaldo op één, Neymar neemt plek drie in

EA Sports heeft de ratings van de beste tien spelers uit FIFA 19 Ultimate Team bekendgemaakt. Cristiano Ronaldo wordt dit jaar weer vergezeld door Lionel Messi. Beide stervoetballers behouden hun rating van 94. Neymar Jr. (92) schuift een plek op en vervangt Luis Suárez (91) als derde beste speler in de voetbalgame.

Beste Nederlander in FIFA 19

De hoogst scorende Nederlandse voetballer is niet langer Arjen Robben. De speler van Bayern München krijgt een rating van 85, en staat daarmee op gelijke hoogte met Virgil van Dijk (85) van Liverpool. Van Dijk staat echter net iets hoger in de ranking. Bij de Belgen krijgen Kevin De Bruyne en Eden Hazard een rating van 91, waarmee ze beiden tot de beste tien spelers uit de game horen. De beste keeper is niet langer Manuel Neuer, maar David De Gea (91) van Manchester United.

Beste spelers van Ajax, PSV en Feyenoord

Ook de ratings van de Eredivisieclubs zijn bekend. De hoogst geratete speler uit de Nederlandse competitie is Ajacied Hakim Ziyech (82). De beste PSV’ers zijn Jeroen Zoet en Hirving Lozano (80), terwijl Steven Berghuis (79) de beste Feyenoorder in de game is.

FIFA 19 komt op 28 september 2018 uit voor onder andere de PlayStation 4. De Champions Edition verschijnt drie dagen eerder. Ook worden diverse PS4-bundels van de game verwacht.

De top 10 spelers in FIFA 19 Ultimate Team

1. Cristiano Ronaldo (Juventus) – 94
2. Lionel Messi (FC Barcelona) – 94
3. Neymar Jr. (Paris Saint-Germain) – 92
4. Luka Modric (Real Madrid) – 91
5. Kevin De Bruyne (Manchester City) – 91
6. Eden Hazard (Chelsea) – 91
7. Sergio Ramos (Real Madrid) – 91
8. Luis Suárez (FC Barcelona) – 91
9. David De Gea (Manchester United) – 91
10. Toni Kroos (Real Madrid) – 91

PlayStation Plus kopen