PlayStation Plus kopen

‘Fifa 14 staat in het teken van connectiviteit’

Fifa 14 PS4

EA gaat de online feautures van Fifa uitbreiden. Het doel van EA is ‘altijd online play’. Uitvoerend producent van EA zegt: “De ervaringen zijn er al met online play en deze zijn zo goed bevallen, dat we hier verder mee aan de slag gaan”, aldus David Rutter.

Alles van de nieuwe serie van Fifa zal in het teken staan van de connectiviteit, zonder de ‘single play’ uit het oog te verliezen. “Soms vinden spelers het gewoon lekker om even alleen te spelen, daarnaast heeft iedereen wel eens een periode dat er geen vrienden online zijn,” aldus Rutter. Wanneer je console op internet is aangesloten bent en je wél online wilt spelen, ben je compleet gelinked aan de EA Sports Football Club. Alles wat je behaalt of bereikt telt voor je level en je kunt zien wat je vrienden aan het doen zijn en bereikt hebben in de voetbalwereld. Ook bij Fifa 2013 zijn er updates van de game, en dat zal ook bij de nieuwe serie van Fifa komen.

Met zowel de single player, co-op, online spelen, carriére- en transfermogelijkheden en de grote database van spelers, clubs en competities zal Fifa 14 een enorme game gaan worden. Eerder meldden wij al dat EA tijdens een livepresentatie impliceerde dat Fifa 14 ook op de Playstation 4 uitgebracht zal gaan worden. Er werd namelijk wel erg veel gesproken over de (sociale)mogelijkheden van de nieuwe PS4 en de nieuwe Xbox, wat aan sluit op de woorden van David Rutter.

PlayStation Plus kopen