PlayStation Plus kopen

EA Sports onthult FIFA 19-cover met Ronaldo in Juventus-shirt

EA Sports heeft woensdag de officiële cover van FIFA 19 onthuld. De uitgever van de populaire voetbalgame blijft trouw aan Cristiano Ronaldo, ook na zijn transfer naar Juventus. De Portugese superster siert voor de tweede keer de voorkant van het jaarlijkse spel.

Ook de cover van de Champions Edition is officieel bekendgemaakt. Ronaldo wordt op de speciale uitgave van de game geflankeerd door Neymar Jr. van Paris Saint-Germain. De Champions Edition komt drie dagen eerder uit dan de normale versie en bevat extra’s. Zo ontvang je een FUT-speler met een rating tussen de 80 en 83 en Neymar als leenspeler voor zeven wedstrijden.

EA gaat daarnaast de samenwerking aan met de drie traditionele Nederlandse topclubs. Zowel van Ajax, PSV als Feyenoord komt een normale alsook Champions Edition van de game op de markt. De cover van de games wordt gesierd door het clublogo. De edities bieden geen extra content en zijn dus alleen qua cover afwijkend. Bij die van Ajax maak je wel kans op een van de veertien Johan Cruijff-kaarten voor FUT die worden verloot.

FIFA 19 komt op 28 september uit voor onder andere de PlayStation 4. Er zijn nog geen bundels van de game aangekondigd, maar deze worden wel verwacht.

PlayStation Plus kopen