PlayStation Plus kopen

EA presenteert Sierd de Vos als commentator FIFA 20

Sierd de Vos is aangesteld als nieuwe commentator van de FIFA-franchise, zo beweren diverse Nederlandse media woensdag. Volgens onder meer het Algemeen Dagblad en Veronica Inside is De Vos vanaf FIFA 20, dat in het najaar verschijnt, de vervanger van Evert ten Napel en Youri Mulder.

Het AD verwacht dat Electronic Arts, uitgever van het populaire voetbalspel, binnenkort komt met de bevestiging van het bericht. Ten Napel werd donderdagmiddag op radiostation 3FM gevraagd naar de geruchten, maar wilde geen commentaar geven. De voormalig NOS-commentator was samen met Youri Mulder vanaf FIFA Football 2005 te horen in de voetbalgame en heeft dus de laatste vijftien edities van de game voorzien van zijn commentaar.

Ook Sierd de Vos wil het gerucht niet bevestigen. “Ik kan er nog niks over zeggen”, zegt de Ziggo-commentator tegenover VTBL. Er gaan al langer stemmen op om Sierd de Vos het commentaar in FIFA voortaan te laten doen. Er werd op Facebook zelfs een petitie gestart voor De Vos, die bekend staat om zijn verhalen over Spaanse restaurantjes en voetbalvrouwen.

PlayStation Plus kopen

Tags: