PlayStation Plus kopen

Drie nieuwe DLC-pakketten voor Battlefield 1 onthuld

DICE heeft zijn plannen wat betreft DLC-uitgaven voor Battlefield 1 bekendgemaakt. In december werd de eerste uitbreiding, genaamd They Shall Not Pass, al aangekondigd. Nu komen daar nog drie pakketten bij. In totaal worden door de vier aangekondigde DLC-uitbreidingen in elk geval zestien nieuwe maps, twintig nieuwe wapens en een onbekend aantal eliteclasses toegevoegd.

They Shall Not Pass
De eerste DLC voor Battlefield 1 is They Shall Not Pass, dat op 28 maart verschijnt (op 14 maart voor bezitters van een Premium Pass). De uitbreiding draait vooral om Slag om Verdun en de Slag om Soissons. Meer informatie vind je in het artikel uit december.

In the Name of the Tsar
Zoals de naam van de DLC al een beetje weggeeft, speel je In the Name of the Tsar vanuit Russisch perspectief. Je trekt met het Sovjet-leger langs meerdere bekende veldslagen uit de Eerste Wereldoorlog, waaronder het Broesilov-offensief in Galicië (Oost-Europa), de Albion-aanval op een ijskoude groep eilanden en de slag om de besneeuwde ravijnen van het Poolse Lupków.

Turning Tides
In Turning Tides wordt de nadruk gelegd op amfibische oorlogvoering (waarbij operaties uitgevoerd worden door gevechtseenheden vanuit zee naar het land te verplaatsen). Dat gebeurt in deze uitbreiding onder andere tijdens de aanval op de haven van Zeebrugge en de eerste dagen van de Slag om Gallipoli.

Apocalypse
Over de uitbreiding Apocalypse zijn nog niet veel details bekend. DICE schrijft dat Apocalypse draait om ‘de meest beruchte gevechten uit de Eerste Wereldoorlog’, die je beleeft met uniek wapentuig.

PlayStation Plus kopen