PlayStation Plus kopen

Dit zijn de grootste PlayStation 4-releases van maart

Een nieuwe maand, een hoop nieuwe games. Wat kunnen we op PlayStation 4-gebied verwachten in de maand maart? PlayStation 4 Club zet de belangrijkste releases op een rijtje. In maart zijn dat Battlefield Hardline, Final Fantasy Type-0 HD en Bloodborne.

Battlefield Hardline

Releasedatum: 19 maart 2015

Battlefield Hardline werd tot twee keer toe uitgesteld, maar op 19 maart komt de first-person shooter van ontwikkelaar Visceral Games dan echt uit. Electronic Arts hoopt met de nieuwe Battlefield een geheel nieuwe doelgroep aan te spreken, door het genre van oorlog tussen land en land te verleggen naar een strijd tussen politie en criminelen. Naast de nieuwe setting zijn er ook de nodige nieuwe wapens, attributen, voertuigen en modi. Na de recordbrekende bèta zijn de verwachtingen in ieder geval hooggespannen.


Final Fantasy Type-0 HD

Releasedatum: 20 maart 2015

Final Fantasy Type-0 HD was tot op heden alleen op de PlayStation Portable beschikbaar en alleen in Japan, maar op 20 maart brengt uitgever Square Enix daar verandering in. Dan komt de game in Europa uit voor de PlayStation 4 (en Xbox One). Final Fantasy Type-0 HD is een actie-RPG met een vechtsysteem dat afwijkt van veel andere games. Het spel speelt zich af in het universum Fabula Nova Crystallis, waar ook andere bekende Japanse role-playing games plaats hadden.


Bloodborne

Releasedatum: 25 maart 2015

De belangrijkste release van maart is waarschijnlijk Bloodborne, dat de tweede grote PlayStation 4-exclusive van 2015 wordt (na The Order: 1886). De action-roleplaying game, van de makers van Demon’s Souls en Dark Souls, speelt zich af in het duistere Yharnam. De eens zo vredelievende inwoners zijn als gevolg van een verschrikkelijke vloek gewelddadig en bloeddorstig geworden. Aan jou de taak de straten van Yharnam met succes te doorkruisen en de soms reusachtige monsters te verslaan.PS4 + Battlefield Hardline

Sony PlayStation 4 Console 500GB + 1 Wireless Dualshock 4 Controller + Battlefield Hardline – PS4 Bundel

€439,-

Vanaf €428,-

Vandaag besteld, morgen in huis

Naar Nedgame €428,-
Naar Mediamarkt €439,-


PS4 + Bloodborne

Sony PlayStation 4 Console 500GB + 1 Wireless Dualshock 4 Controller + Bloodborne – PS4 Bundel

€439,-

€428,-

Vandaag besteld, morgen in huis

Naar Nedgame €428,-


PlayStation Plus kopen