PlayStation Plus kopen

DDOS-aanval van hackersgroep legt Playstation Network plat

Hackersgroep Lizard Squad heeft ervoor gezorgd dat het Playstation Network vandaag problemen ondervindt. De groep voerde een DDOS-aanval uit op de servers van Sony, waarna deze het begaven. Op dit moment werken sommige delen van het netwerk weer, verklaart Sony.

Bij een DDOS-aanval krijgen servers enorm grote hoeveelheden data te verwerken, waarna deze het begeven. Ook games als Diablo III, World of Warcraft, Heartstone, League of Legends en Path of Exile werden zondag aangevallen.

Lizard Squad laat op Twitter weten dat het een gerichte aanval op Sony is. De groep vindt dat het bedrijf achter de Playstation 4 te veel van het verdiende geld voor zichzelf houdt en te weinig aandacht schenkt aan de PSN-service.

PlayStation Plus kopen
 1. Next Gen Gaming 25 augustus 2014 at 14:00

  Ze maken wel een punt die Lizard group, PSN doet niets met al dat geld voor ons gamers (klanten)!! Ik geef die hackers wel krediet, zelfs het Vaticaan is gehacked. Who’s next.. the White House..? It’s just a statement, ze doen er geen vlieg mee kwaad, dan maar een dagje niet gamen.

 2. Daveizz 24 augustus 2014 at 20:25

  @ Ragnarok,begrijp volkomen wat je bedoelt, maar anderzijds hebben ze wel een punt: een ezel stoot zich geen 2 maal aan dezelfde steen zou je zeggen.

 3. Ragnarok 24 augustus 2014 at 19:12

  Onbeschoft die lizard group, Als ze actie willen voeren tegen sony moeten ze niet de rest van de community erin meetrekken

  • WhySohSeriousss 24 augustus 2014 at 20:25

   Ik ben het 100% met je eens, maar vergeet niet dat deze bedrijven niet om community geven, een aanval zoals deze 1x in de zoveel tijd, is juist goed voor ons gamers.
   Waarschijnlijk wist Sony al dat er een aanval zou plaatsvinden, volgens Sony zou er maandag gedurende het dag problemen zijn met het netwerk, Bron: StonefoxMedia – YouTube 22-08-14