PlayStation Plus kopen

Criminal Activity DLC voor Battlefield Hardline voegt nachtelijke maps toe

Visceral Games heeft de eerste DLC voor Battlefield Hardline aangekondigd. De uitbreiding gaat Criminal Activity heten en voegt onder andere twee nachtelijke maps toe aan de multiplayermodus van de shooter.

DLC voor Battlefield brengt al sinds jaar en dag vier extra maps met zich mee. Criminal Activity voor Hardline wijkt daar niet vanaf. Er komen dus behalve de twee nachtelijke maps ook twee extra ‘normale’ locaties. De maps hebben een stedelijk karakter en bevinden zich tussen California en Florida. Daarnaast zal er iets meer nadruk worden gelegd op de vernietiging van dingen.

Criminal Activity brengt een aantal nieuwe grondvoertuigen naar Battlefield Hardline. Er worden echter geen vliegtuigen toegevoegd met deze DLC, zo laat Zach Mumbach, Multiplayer Producer van de game, weten. De maps die ontworpen zijn zijn daarvoor te kleinschalig. Bovendien zouden vliegtuigen niet samengaan met ‘wat Hardline probeert te doen’.

De Criminal Activity DLC is aangekondigd voor komende zomer. Zowel premium als niet-premium spelers zullen toegang hebben tot de nieuwe content.

PlayStation Plus kopen