PlayStation Plus kopen

Op 1 in de verwachte PS4 games: Call of Duty, Modern Warfare 4

Op de nummer 1 in de top 10 van verwachte Playstation 4 games: De Call of Duty Serie. Activision liet vorige week weten wat de volgende generatie in consoles gaat betekenen voor de immens populaire Call of Duty (Modern Warfare) serie. De lancering van nieuwe console zou een knik kunnen betekenen in de verkoop van de huidige Call of Duty games. Maar het is meer aannemelijk Activision hier op in gaat spelen en een nieuwe CoD game gaat ontwikkelen, speciaal voor de Playstation 4.

Modern Warfare 4

Want wat is een betere manier om de console te lanceren tegelijk met het populairste game ter wereld? Een nieuwe serie zal zowel voor een Playstation 4 als Call of Duty een enorme verkoop op leveren. Enige struikelblok zijn de graphics van de Call of Duty serie. De graphics zijn oke, maar niet geweldig. Het is dan ook de vraag of Activision  het voor elkaar krijgt zo snel stappen te maken in de graphics, die de nieuwe PS4 wel ondersteunt.

Dat Call of Duty, Modern Warfare 4 er gaat komen is zeker. Maar wanneer dat moment komt, is niet duidelijk. We zullen a) snel een nieuwe CoD gepresenteerd krijgen, met vergelijkbare graphics die we van nu gewend zijn, of b) een CoD game voor de PS4 krijgen met de nieuwste en schitterende graphics, waar Activision echter langer de tijd voor zal moeten nemen.

Hopelijk horen we vanavond (0:00 Nederlandse tijd) meer over de mogelijke games die uitgebracht zullen gaan worden bij de release van de Playstation 4! Als er een livestream beschikbaar is, zullen wij op Playstation4Club.nl plaatsen.

PlayStation Plus kopen