PlayStation Plus kopen

Battlefield V speelt zich af in Tweede Wereldoorlog en krijgt geen dlc

Dice en Electronic Arts hebben Battlefield V officieel onthuld. De shooter speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog en krijgt opvallend genoeg geen premium pass of (betaalde) dlc. Alle extra content voor de game wordt gratis toegankelijk. Het spel verschijnt op 19 oktober.

Battlefield 5 speelt zich af op locaties die belangrijk waren in de Tweede Wereldoorlog, waaronder ook Rotterdam (afbeelding). De stad maakt onderdeel uit van de nieuwe Giant Operations-modus, waarbij spelers in verschillende levels tegelijkertijd tegen elkaar vechten. Andere locaties uit de game zijn Duitsland, Noorwegen en Noord-Afrika.

Verschillende bekende modi uit de Battlefield-franchise maken opnieuw hun opwachting. De game beschikt over de de singleplayercampagne War Stories en de co-op-modus Combined Arms. In de multiplayer kun je onder andere de Conquest-modus spelen, net als Operations uit Battlefield 1.

Uiteraard zitten veel bekende voertuigen en wapens uit de oorlog in de game. Zo kun je rijden in de Duitse Tiger-tank, de Sturmtiger en de Britse Churchill-tank. Het Duitse MG-42-mitrailleur is eveneens van de partij, net als een V1-raket, die ook in de trailer te zien is.

Battlefield V verschijnt op 19 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De Deluxe-versie van de game komt drie dagen eerder uit.

PlayStation Plus kopen