PlayStation Plus kopen

Battlefield 1 uitgebreid met nieuwe map en spectatormodus

Electronic Arts heeft Battlefield 1 voorzien van een update, die onder andere de map Giant’s Shadow en de spectatormodus toevoegt. Ook is de game voorzien van een nieuwe modus, de Standard Issue Rifles, en een nieuw wapen.

De map Giant’s Shadow is vanaf vandaag (dinsdag) toegankelijk voor bezitters van een Battlefield 1 Premium Pass. Voor alle andere Battlefield 1-spelers komt het speelveld op 20 december uit. Het level is gebaseerd op de de slag om de Franse rivier Selle, die in 1918 plaatsvond. Het gebied, dat zich kenmerkt door vele open vlaktes, heeft zijn naam te danken aan een neergestort luchtschip, dat zorgt voor een gigantische schaduw over het landschap.

De spectatormodus zat in meerdere Battlefield-games en is nu ook aan de nieuwste uit de reeks toegevoegd. Toeschouwers kunnen zich bij een game voegen om deze te bekijken vanuit first-person-, third-person- of free cam-modus. Je kunt onder andere de depth of field instellen en hebt de beschikking over camerafilters voor het maken van filmpjes en screenshots.

Verder is de Standard Issue Rifles-modus toegevoegd aan de shooter. In deze modus hebben spelers de beschikking over een beperkt aantal wapens. Ook is er een kruisboog toegevoegd waarmee granaten afgeschoten kunnen worden. Het wapen behoort toe aan de Support-klasse.

Battlefield 1 is sinds 21 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

PlayStation Plus kopen