PlayStation Plus kopen

Battlefield 1 singeplayer trailer toont verschillende perspectieven

DICE heeft de singleplayer trailer van Battlefield 1 onthuld. Daaruit blijkt dat de singeplayer-modus zich niet richt op het verhaal van één personage, maar vanuit verschillende perspectieven wordt gespeeld.

Battlefield 1 speelt zich af in de Eerste Wereldoorlog. Je speelt de singleplayer als normale soldaat op uiteenlopende fronten. Zo speelt de campagne ‘Through Mud and Blood’ zich af op het Westfront, terwijl een andere gerelateerd is aan Lawrence of Arabia.

In ‘Through Mud and Blood’ speel je als de jonge chauffeur Danny Edwards, die zich aansluit bij de bemanning van een Britse Mark V-Tank en als nieuweling hun vertrouwen moet winnen. In de Arabische missie kruip je in de huid van ‘de rechterhand van Lawrence of Arabia,’ een vrouwelijke rebel die vecht tegen het Ottomaanse rijk.

Volgens ontwikkelaar DICE past de structuur van de singleplayer goed bij de setting van de game. “We vonden dat het minder realistisch en respectvol zou zijn om één personage door al die verschillende settings te laten springen”, aldus de Zweedse ontwikkelaar. “Daarom hebben we uiteindelijk besloten om er een anthologie van te maken, via een aantal verschillende personages met hun eigen gerichte verhalen.”

Battlefield 1 verschijnt op 21 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.


Battlefield 1

Battlefield 1

Uitgever: Activision

€39,99

Vandaag besteld, morgen in huis

PlayStation Plus kopen