PlayStation Plus kopen

Battlefield 1-dlc Apocalypse staat in teken van luchtgevechten

EA heeft de vierde en laatste dlc-uitbreiding voor Battlefield 1 aangekondigd. Het pakket draagt de naam Apocalypse en staat vooral in het teken van luchtgevechten. Twee van de vijf maps die de dlc toevoegt, London Calling en Razor’s Edge, zijn specifiek ontworpen voor oorlogen in de lucht.

Apocalypse voegt ook nog drie andere speelvelden toe aan de game. Deze maps draaien om de strijd bij Passchendaele, de confrontatie tussen Oostenrijk en Italië in Caporetto en de gevechten bij de rivier de Somme centraal staan. Verder worden nieuwe voertuigen, wapens en gadgets toegevoegd, waaronder de bommenwerpers Hansa Brandenburg GI en de Airco DH10 (te gebruiken in de map Caporetto).

Apocalypse verschijnt ergens in februari. De eerste week is de dlc exclusief beschikbaar voor Premium Pass-bezitters, daarna komt de uitbreiding in de losse verkoop. Tot 22 januari zijn de dlc’s They Shall Not Pass en In the Name of the Tsar nog gratis uit te proberen. Eind januari verschijnt de nieuwe content van de Turning Tides-dlc, die in het teken staat van de strijd bij de Noordzee.

PlayStation Plus kopen