PlayStation Plus kopen

‘Assassin’s Creed gaat DualShock 4 functies creatief gebruiken’

Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin’s Creed IV: Black Flag is laatst aangekondigd door Ubisoft en naast de huidige generatie van consoles, zal de game ook op de Playstation 4 gaan verschijnen. Ubisoft is erg enthousiast over de mogelijkheden met de nieuwe console, en wil ook gebruik maken van de nieuwe functies van de DualShock 4 Playstation 4 controller.

“Het grootste verschil tussen de PlayStation 4 en de huidige generatie consoles, is natuurlijk de kracht die aan de binnenkant zit van de Playstation 4. Sony’s nieuwe apparaat zal dan ook verbluffende graphics afleveren, en ook de visuele effecten zullen van zeer hoge kwaliteit zijn. Voor de nieuwe DualShock 4 hebben we een paar heel leuke ideeën in petto,” aldus Myhill.

Wat het team precies van plan is, is nog niet bekend. Wel zouden ze met het touchpad willen gaan werken en mogelijk zal ook de ‘Move’ knop gebruikt gaan worden. Zo zal het misschien wel mogelijk zijn dat de controller gebruikt zal worden door er mee te zwaaien en bewegen tijdens een gevecht in Assassin’s Creed IV.

Wil je de gametrailer nog eens bekijken? » Assassin’s Creed game trailer.

PlayStation Plus kopen