PlayStation Plus kopen

Ubisoft kondigt Far Cry 5, The Crew 2 en nieuwe Assassins Creed aan

Ubisoft heeft dinsdag maar liefst vier nieuwe games aangekondigd die in het komende fiscale jaar uit zullen komen. Het gaat om Far Cry 5, The Crew 2, een nieuwe Assassin’s Creed en het eerder uitgestelde South Park: The Fractured but Whole.

Veel is nog niet bekend over de nieuwe games van Ubisoft. De uitgever heeft drie Tweets de wereld in geslingerd, die teasers bevatten over de grootste drie nieuwe titels. Van Far Cry 5 en The Crew 2 worden logo’s getoond, de Tweet over Assassin’s Creed bevat alleen de tekst “A new era begins”. Meer details worden verwacht tijdens de E3-beurs, die in juni plaatsvindt in Los Angeles.

Officieel is de naam van de nieuwe Assassin’s Creed nog niet bekend, maar eerder lekte al uit dat de game Origins gaat heten en zich in Egypte afspeelt. Die geruchten kwamen de wereld in via Reddit, en werden vervolgens bevestigd door bronnen van Eurogamer.

Ubisoft maakte dinsdag eveneens zijn financiële resultaten over het afgelopen fiscale jaar (dat van 1 april 2016 tot 31 maart 2017 liep) bekend. De nu aangekondigde games komen uit in het huidige fiscale jaar. Dat houdt in dat de release van de spellen in ieder geval vóór 31 maart 2018 valt.

PlayStation Plus kopen