PlayStation Plus kopen

PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met Spider-Man

Onderstaande PS4-bundels met Marvel’s Spider-Man zijn aangekondigd:

Exclusief
PS4-bundel Marvel's Spider-Man

PS4 Slim (1TB) + Spider-Man + FIFA 19 + Extra Controller

Sony PlayStation 4 Console Slim 1TB + 2 Wireless Dualshock 4 Controllers + Marvel’s Spider-Man + FIFA 19 – PS4 Bundel

€419,-

Vandaag besteld, morgen in huis


Exclusief
PS4-bundel Marvel's Spider-Man

PS4 Slim (1TB) + Spider-Man + Black Ops 4 + Extra Controller

Sony PlayStation 4 Console Slim 1TB + 2 Wireless Dualshock 4 Controllers + Marvel’s Spider-Man + Call of Duty: Black Ops 4 – PS4 Bundel

€419,-

Vandaag voor 17:30 uur besteld, morgen in huis


PS4-bundel Marvel's Spider-Man

PS4 Slim (1TB) + Marvel’s Spider-Man + Extra Controller

Sony PlayStation 4 Console Slim 1TB + 2 Wireless Dualshock 4 Controllers + Marvel’s Spider-Man – PS4 Bundel

€389,-

Vandaag voor 17:30 uur besteld, morgen in huis


PS4-bundel Marvel's Spider-Man Pro Limited

PS4 Pro Limited Edition (1TB) + Marvel’s Spider-Man

Sony PlayStation 4 Console Pro 1TB Limited Edition ‘Amazing Red’ + 1 Wireless Dualshock 4 Controller Limited Edition + Marvel’s Spider-Man – PS4 Bundel

€499,99

Vandaag besteld, morgen in huis


Aanbieding
PS4-bundel Marvel's Spider-Man Pro Limited

PS4 Pro (1TB) + Marvel’s Spider-Man

Sony PlayStation 4 Console Pro 1TB + 1 Wireless Dualshock 4 Controller + Marvel’s Spider-Man – PS4 Bundel

€425,-

Vandaag besteld, morgen in huis


Aanbieding
PS4-bundel Marvel's Spider-Man

PS4 Slim (1TB) + Marvel’s Spider-Man

Sony PlayStation 4 Console Slim 1TB + 1 Wireless Dualshock 4 Controllers + Marvel’s Spider-Man – PS4 Bundel

Vanaf €249,-

Levering op: 14-12-2018


Welke PS4-bundels en aanbiedingen met Marvel’s Spider-Man worden verwacht bij release?

Marvel’s Spider-Man is een PlayStation 4 exclusive en verschijnt dus niet op andere platforms. De titel wordt door Sony beschouwd als een van de belangrijkste releases in het najaar van 2018. Reden genoeg om meerdere PS4-bundels met de game aan te kondigen: dat gebeurde dan ook in juli. Er komt een Limited Edition in de kleur ‘Amazing Red’ van de PlayStation 4 Pro, met een bijpassende controller. Daarnaast komen er aanbiedingen met de normale PS4 Pro en Slim. In alle bundels zit uiteraard ook de game. De releasedatum is vastgesteld op 7 september 2018.

Het verhaal: een andere invalshoek

Er zijn al zoveel Spider-Man-games, -comics, en -films verschenen dat ontwikkelaar Insomniac het tijd vond voor een wat andere insteek: de aanstaande game vertelt dan ook niet het bekende verhaal van Peter Parker die op jonge leeftijd zijn ouders verloor, bij zijn oom en tante ging wonen, gebeten werd door een spin en verliefd werd op Mary Jane Watson. Dit keer is Peter Parker al een volleerd superheld als het spel begint. Dat betekent niet dat hij niet worstelt met problemen: zo is het moeilijk voor hem om zijn ‘gewone’ leven en zijn leven als superheld te combineren. Zijn relatie met Marie Jane is overigens aan het begin van de game over.

Marvel's Spider-Man voor de PlayStation 4 (2018)

Gameplay: alle vrijheid om te slingeren

Spider-Man kenmerkt zich natuurlijk vooral door de manier waarop hij zich voortbeweegt. Hij baant zich al slingerend tussen gebouwen een weg door het centrum van New York City. In dit spel is dat niet anders. Sterker nog, er was Insomniac veel aan gelegen om het zwaaien en slingeren van de actieheld op een heel soepele manier te laten verlopen. Met het grootste gemak bereik je grote snelheden in de game, waardoor je snel bij de gewenste locatie aankomt. Het spel heeft een open wereld, waarbij je op de kaart kunt zien waar zich collectibles en misdaden bevinden. Hoewel je veel vrijheid hebt om zelf te bepalen welke missies je aangaat, bevat de game wel een rode draad die zich vormt rond verhalende missies. Ook de humor uit Marvel’s films en games ontbreekt niet.

Insomniac voegt ook role-playing-elementen toe aan het spel. Zo verzamel je tijdens missies drie verschillende type tokens: Crime tokens, punten voor collectibles, en skilltokens. Alle drie komen ze van pas bij het upgraden van je superheld. Zo kun je nieuwe skills kopen, of Spider-Man’s weerstand tegen bepaalde aanvallen verhogen. Het vechtsysteem wordt naarmate de game vordert steeds gevarieerder: je kunt steeds meer verschillende soorten aanvallen uitvoeren en je daarmee beter wapenen tegen de steeds zwaarder wordende gevechten die je voert. In het begin leert het spel je overigens hoe je het beste kunt omgaan met grote groepen vijanden die in één keer op je afkomen.

Spider-Man trailer en gameplayvideo’s:

PlayStation 4-bundels en aanbiedingen met Spider-Man
5 (100%) 1 vote