PlayStation Plus kopen

PlayStation 4-bundel/aanbieding met FIFA 17

Aanbieding
PS4-bundel FIFA 18

PS4 Slim (500GB) + FIFA 18 + Extra controller + Oplaadstation

Sony PlayStation 4 Console Slim 500GB + 2 Wireless Dualshock 4 Controllers + FIFA 18 + Trust GXT 245 Duo Charging Dock – PS4 Bundel

€399,-

Vandaag besteld, morgen in huis
De eerste FIFA 17-bundels onthuld

Update 8-11-2016: De bundel met 2 controllers is terug! Nedgame heeft de aanbieding terug in zijn assortiment. Voor 398 euro ontvang je de PS4 Slim (1TB), twee controllers en FIFA 17!

De FIFA 17-bundels lieten even op zich wachten, maar een week voor de release zijn er al diverse onthuld. Dat was volgens de verwachting, omdat ook FIFA 16 en FIFA 15 in een PS4-bundel werden verkocht. Vanwege de exclusieve deal die EA sloot met Microsoft werd al veel eerder een officiële Xbox One-bundel met de nieuwe FIFA onthuld. Door de deal lieten de PS4-aanbiedingen nog even op zich wachten, maar deze worden altijd een aantal dagen voor de release van FIFA bekend.


FIFA 18 bundels

Ben je aan het wachten op een bundel met FIFA 18? Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

Wat is er nieuw in FIFA 17?

Zoals elk jaar introduceert ontwikkelaar EA Sports vernieuwingen binnen FIFA. De belangrijkste veranderingen volgens EA zijn:

 • De Frostbite Engine: EA neemt afscheid van de verouderde Ignite engine en stapt over op Frostbite. Dat geeft de ontwikkelaar de mogelijkheden het voetbalspel naar een nieuw level te tillen op gebied van realisme. Ook andere EA-games als Battlefield, Mirror’s Edge, Need for Speed, Dragon Age, and Star Wars Battlefront draaien op de engine.
 • The Journey: Een nieuwe spelmodus in FIFA 17. In deze verhaalmodus kruip je in de huid van Alex Hunter, een jonge voetballer die aan het begin van zijn voetballoopbaan staat. Het is de bedoeling om je karakter een ster te maken in de Engelse voetbalcompetitie. Uniek aan de modus is dat je niet alleen ziet wat er op het veld gebeurt met Alex, maar ook daarbuiten.
 • De standaardsituaties: In FIFA 17 is het nemen van standaardsituaties anders dan je gewend bent. Vrije trappen, hoekschoppen en strafschoppen, aan alle elementen kun je nu een persoonlijke touch geven. Je trapt een hoekschop niet meer blind voor het doel, maar kunt een speler als mikpunt selecteren. Ook heb je meer controle over je trap (binnenkant voet, wreef of een achteloos balletje met de buitenkant) en je aanloop.
 • Actief intelligentiesysteem: Spelers analyseren in FIFA 17 voortdurend de ruimte om zich heen en anticiperen hierop. Daardoor zijn je medespelers die niet de bal hebben in staat slimmere loopacties te maken, zodat jij die ene beslissende steekpass kan geven. Ook kun je een teamgenoot vragen zich aan te bieden om de bal te ontvangen.
 • Vernieuwde fysieke interactie: Het fysieke contact, zoals met de doelman, tackles op het lichaam, gevechten om de bal, verloopt in FIFA 17 realistischer dan ooit. Ook introduceert EA 360° afgeschermd dribbelen, waarbij je je tegenstander met je lichaam van de bal houdt.

Trailers:


PlayStation 4-bundel/aanbieding met FIFA 17
4.2 (84%) 5 votes
 • Hoogen

  Prijzen gaan steeds verder omhoog.

  Maandje geleden: PS4 slim + FIFA17 + 2 controllers = 333,-

  Nu: PS4 slim + FIFA17 + 1 controllers = 377,-

 • wytze van furth

  er was een bundel met fifa 17 en twee controllers waar is die gebleven ?

 • thijsjuuuuuu

  wouw