PlayStation Plus kopen

Codemasters maakt releasedatum F1 2017 bekend

Codemasters kondigt F1 2017 officieel aan. De racegame verschijnt op 25 augustus voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Nieuw in de franchise zijn twaalf klassieke racewagens, waarvan de ontwikkelaar er drie toont in de aankondigingstrailer.

Zoals gebruikelijk bevat de nieuwe F1-game alle Formule 1-wagens van het huidige seizoen. Daarnaast kun je racen in klassieke bolides uit het verleden. Codemasters toont alvast de McLaren MP4/4 uit 1988 van Alain Prost en Ayrton Senna te zien, samen met de Williams FW14B uit 1992 van Nigel Mansell en Riccardo Patrese. Ook de Ferrari F2002 waar Rubens Barrichello en Michael Schumacher in 2002 mee raceten zit in de game. De overige negen klassiekers worden in de komende weken bekendgemaakt.

De historische racewagens zijn te gebruiken in de carrièremodus, multiplayer en bij time trials. In de carrièremodus worden spelers af en toe opgeroepen om deel te nemen aan een race met klassieke racewagens. Overigens krijgen alleen mensen die F1 2017 pre-orderen toegang tot de McLaren MP4/4 uit 1988. De bolide wordt later als losse DLC verkocht. De overige elf klassieke wagens zijn wel voor iedereen toegankelijk.

PlayStation Plus kopen